10 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste

Micile detalii din viata de zi cu zi iti arata daca partenerul tau mai este sau nu indragostit de tine. Aceste mici amanunte iti demonstreaza ceea ce tu nu ai vrut sa constientizezi – dragostea pe care odinioara o simteati unul pentru celalalt a ramas doar o amintire.

10 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste 10 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste 10 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste
Viata
PUB

Aceste detalii sunt importante in orice relatie intrucat determina daca aceasta functioneaza sau se destrama, motiv pentru care este extrem de important sa nu le ignori.

1. Nu-ti mai arata dragostea asa cum o facea in trecut

Daca observi ca partenerul nu mai este interesat de tine ba mai mult incearca sa impresioneze pe altcineva este timpul sa pleci mai departe intrucat intre voi nu mai este nimic. In asemenea momente, cel mai bun lucru care iti ramane de facut este sa te concentrezi pe tine insati.

2. Intotdeauna se gandeste la altceva

Este un semn usor de observat. Daca mintea lui se afla intotdeauna in alta parte atunci cand se afla in prezenta ta este timpul sa aveti o discutie si sa decideti ce veti face in continuare.

3. Nu aveti subiecte de conversatie

Daca nu aveti niciun interes comun si niciun subiect de conversatie, inseamna ca nu mai sunteti interesati unul de celalalt.

4.Partenerul te invinovateste de tot ce i se intampla lui

Daca te fiecare data tu esti tapul ispasitor, indiferent de situatie, probabil ca cel mai bun lucru pentru tine este sa pui punct relatiei voastre.

5. Nu va mai sprijiniti reciproc

Nu te mai sprijina indiferent de circumstante, il enervezi, se poarta urat cu tine si orice faci nu este suficient de bun pentru el. Tocmai de aceea, cel mai bine este sa-l parasesti intrucat meriti o persoana mai buna.

- continuarea in pagina urmatoare -

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK