Daca ti-ai patat hainele favorite cu grasime, atunci acest articol este pentru tine!

Cu ceva timp in urma mi-am cumparat o camasa pentru a merge imbracat in ea la un eveniment. Eram atat de incantat de ea, incat de abia asteptam sa o port. Am avut mare grija de ea, parca presimteam ceea ce avea sa se intample.

Daca ti-ai patat hainele favorite cu grasime, atunci acest articol este pentru tine! Daca ti-ai patat hainele favorite cu grasime, atunci acest articol este pentru tine! Daca ti-ai patat hainele favorite cu grasime, atunci acest articol este pentru tine!
secretele.com
Sfaturi utile
PUB

Cu o seara inainte de eveniment, am hotarat sa o probez inca o data. Si cum stim bine ca : de ceea ce iti este frica nu scapi, fetita mea de 4 ani s-a napustit asupra mea pentru a ma imbratisa. Surpriza! Avea mainile pline de grasime si astfel frumoasa mea camasa s-a patat destul de serios.

Nu cred ca mai are sens sa va spun cum am reactionat, insa nu aici vreau sa ajung. Dupa ce m-am vazut nevoit sa gasesc o modalitate rapida de eliminare a grasimii de pe camasa, mi-am amintit de faptul ca bicarbonatul de sodiu poate face minuni in eliminarea grasimilor de pe haine. Mi-am zis ca trebuie sa incerc, dat fiind faptul ca a doua zi trebuia sa ma imbrac in camasa cu pricina.

Metoda de eliminare a petelor de grasime o citisem mai demult, intr-o revista, insa nu-mi aminteam exact procedeul. De aceea am hotarat sa improvizez.

Iata cum am procedat:

1. Am luat putin detergent de vase lichid, bicarbonat de sodiu, o periuta de dinti mai veche si o bucata de carton.

2. Am asezat bucata de carton in spatele petei si am turnat putin detergent de vase peste pata, frecand usor. Cartonul are rolul de a preveni prelingerea detergentului peste alte parti ale materialului.

3. Dupa ce am uns cu detergent de vase, am presarat peste pata bicarbonat de sodiu din abundenta. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Acesta are rolul de a absorbi uleiul din tesatura.

4. Cu ajutorul periutei de dinti am frecat bicarbonatul peste pata. Daca vei folosi si tu aceasta tehnica vei vedea cum bicarbonatul de sodiu se va inchega pe alocuri, semn ca a absorbit o buna parte din grasime.

5. Dupa ce am frecat bine locul respectiv, cu o carpa am indepartat cocoloasele si am adaugat din nou detergent de vase peste pata.

6. Am scos cartonul si am bagat camasa la masina de spalat. Am utilizat programul scurt de spalare. La final, rezultatul a fost uimitor - pata a disparut in totalitate!

In acest mod va anunt ca am imbracat la evenimentul respectiv camasa si ori de cate ori o vad acum in dulap, imi amintesc "istoria" ei.

Am scris acest articol pentru a veni in ajutorul vostru cu o metoda simpla, dar foarte eficienta de eliminare a petelor de grasime de pe haine. Sper ca v-a placut, iar daca ati gasit util acest mic secret, nu-l tineti doar pentru voi, impartasiti-l si apropiatilor sau prietenilor vostri!

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK