Dece sa nu arunci zeama de pe muraturi!

Muraturile sunt mereu binevenite ca garnitura pentru diferite preparate culinare, si multi oameni le adora pur si simplu. Sunt excelente pentru prepararea sandvisurilor si a salatelor, dar pot fi consumate chiar ca atare, pe post de gustare.

Dece sa nu arunci zeama de pe muraturi! Dece sa nu arunci zeama de pe muraturi! Dece sa nu arunci zeama de pe muraturi!
Sfaturi utile
PUB

Insa nu doar muraturile sunt gustoase, si sanatoase, ci si zeama lor.

CONSUMUL DUPA SEDINTELE DE MISCARE

Zeama de la muraturi este bogata in electroliti si poate fi consumata ca atare pentru a sprijini recuperarea si regenerarea corpului dupa antrenamentele fizice solicitante, sau oricare alte activitati fizice.

INLOCUITOR PENTRU OTET

Zeama de la muraturi poate fi utilizata in loc de otet pentru condimentarea salatelor de cartofi, a salatelor verzi, etc. In combinatie cu iaurt, poate fi folosita la prepararea de sosuri pentru salate sau pentru marinarea preparatelor din carne.

Turnata peste ceapa, zeama de la muraturi inmoaie gustul aspru al acestei legume, dand un plus de savoare salatelor vegetariene.

COCTEILURI

Zeama de la muraturi poate fi folosita inclusiv pentru prepararea de cocteiluri savuroase! Poate inlocui uleiul de masline din bauturi precum Martini-ul sec sau poate fi combinata cu whiskey. In plus, zeama de la muraturi reprezinta un remediu deosebit de eficient pentru mahmureala.

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK