DIETA - Băutura asta din trei ingrediente face minuni pentru siluetă

Ai nevoie de trei ingrediente banale ca să prepari acasă o băutură care te ajută să slăbeşti rapid, având un efect de topire a grăsimilor.

DIETA - Băutura asta din trei ingrediente face minuni pentru siluetă DIETA - Băutura asta din trei ingrediente face minuni pentru siluetă DIETA - Băutura asta din trei ingrediente face minuni pentru siluetă
Sanatate
PUB

O băutură caldă care conţine doar trei ingrediente şi pe care o poţi face foarte repede acasă te va ajuta să scapi mai repede de kilogramele în plus. Include această băutură în cadrul unui regim alimentar sănătos pentru a obţine rezultate spectaculoase într-un timp scurt!

Potrivit specialiştilor, scorţişoara în combinaţie cu mierea de albine naturală şi lămâia poate să facă minuni pentru siluetă. Atunci când aceste trei ingrediente sunt consumate cu apă caldă au un efect asupra metabolismului şi topesc grăsimile, ajutându-te să slăbeşti rapid. Însă, ceea ce trebuie să reţii este aceea că băutura minune va da rezultatele dorite atunci când faci alegeri alimentare sănătoase pe parcursul zilei şi asociezi dieta echilibrată cu multă mişcare fizică.

Un studiu apărut în 2012 în International Journal of Preventive Medicine arată că persoanele care consumă cu regularitate scorţişoară ard mai multe grăsimi, spre deosebire de cele care includ acest condiment în dieta lor. De asemenea, s-a demonstrat că scorţişoara are un efect pozitiv asupra glicemiei, împiedicându-te să faci alegeri alimentare greşite. Însă, scorţişoara trebuie consumată cu moderaţie şi numai după avizul medicului de către persoanele care iau medicamente pentru diabet sau anticoagulante.

Lămâile au puţine calorii, aduc o mulţime de nutrienţi şi sunt recunoscute pentru efectul lor de topire a grăsimilor, după cum arată un studiu din 2008 apărut în publicaţia Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition.

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK