Facebook nu mai permite preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei

Este o nouă lovitură primită de compania chineză, în urma embargoului impus de SUA.

Facebook nu mai permite preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei Facebook nu mai permite preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei Facebook nu mai permite preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei
Arhiva
Din lume adunate
PUB

Potrivit Reuters, Facebook nu mai permite preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei care vor fi lansate pe viitor.

Actualii utilizatori vor putea folosi în continuare aplicațiile Facebook și vor primi update-uri. Aplicațiile vizate, care aparțin companiei Facebook Inc, sunt Instagram, WhatsApp, Messenger și Facebook. Toate acestea nu vor mai putea fi preinstalate pe noi dispozitive Huawei.

În multe țări, telefoanele sunt vândute cu diferite aplicații care vin preinstalate, iar acest lucru era valabil și în cazul telefoanelor Huawei.

Printre aplicațiile care vin gata instalate pe telefoanele producătorului chinez se mai numără, pe lângă Facebook, Booking.com și Twitter.

Facebook nu a comentat situația, însă interdicția vizează toate dispozitivele Huawei care nu au ieșit încă din fabrică, deci inclusiv cele aflate acum în producție.

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK