SECRETELE celui mai potrivit mod de a saruta!

Sarutul e ceva minunat, schimbul de endorfine nu numai ca iti induce o stare de bine si iti imbunatateste dispozitia, ci chiar contribuie la intarirea sanatatii corpului.

SECRETELE celui mai potrivit mod de a saruta! SECRETELE celui mai potrivit mod de a saruta! SECRETELE celui mai potrivit mod de a saruta!
Viata
PUB

Toate bune si frumoase, dar sunt si cazuri cand experienta sarutului poate fi una dezamagitoare, daca nu chiar neplacuta.

Haide sa vedem impreuna ce greseli trebuie sa eviti atunci cand saruti.

Acestea sunt motivele pentru care am tinut neaparat sa iti atrag atentia!

Iata cele mai cunoscute beneficii ale sarutului:

1.Creste doza de „hormoni ai fericirii”

2.Reprezinta un barometru al compatibilitatii sexuale

3.Ajuta la selectarea unui partener/unei partenere potrivite (lucrurile nu se rezuma aici doar la compatibilitatea sexuala)

4.Are efecte de relaxare

Pe langa beneficiile pe care sunt sigur ca le stiai, iata si beneficiile descoperite de cercetatori, beneficii despre care sunt sigur ca nu stiai:

1.Ajuta la reducerea tensiunii arteriale

2.Calmeaza crampele musculare si migrenele

3.Previne si combate cariile

4.Arde caloriile

5.Creste stima de sine

6.Poate asigura chiar si un lifting facial, prin modelarea gatului si a maxilarului

7.Creste imunitatea

Asadar, cu toate aceste beneficii minunate, mai e de mirare ca sarutul a devenit un subiect de studiu pentru oamenii de stiinta?

Potrivit videoclipului de mai jos, 59% dintre adolescenti si tineri au raportat ca atractia initiala „s-a incheiat brusc dupa un sarut dezamagitor”.

Dar pot sa pun pariu ca lucrurile ar fi stat cu totul altfel daca ar fi urmat instructiunile prezentate in acest videoclip! Vizionare placuta!

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK