Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.

Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente
Curiozitati
PUB

Blestemul masinii lui James Dean
James Dean a fost ucis intr-un teribil accident de masina, in timp ce isi conducea masina sport Porsche, in septembrie 1955. Dupa accident, masina a fost considerata purtatoare de ghinion.

1. Cand masina a fost tractata de la locul accidentului si dusa la garaj, motorul s-a desprins si a cazut pe un mecanic, zdrobindu-i picioarele.

2. Motorul masinii a fost cumparat de un medic care l-a montat pe masina sa de curse si a murit la foarte scurt timp, in timpul unei curse. Un alt pilot, in timpul aceleiasi curse, a suferit un accident in urma caruia a murit. Masina in care se afla avea montata cutia de viteze care apartinuse masinii lui James Dean.

3. Garajul in care a fost reparata ulterior masina Porsche a fost distrus de un incendiu.

4. Atunci cand, mai tarziu, masina a fost expusa in Sacramento, s-a disprins de pe stand si, in miscare, a rupt soldul unui tanar.

5. In Oregon, remorca care transporta masina s-a desprins din dispozitivul de prindere si a zdrobit fatada unui magazin.

6. In cele din urma, in 1959, masina s-a dezmembrat misterios in 11 bucati in timp ce era sprijinita pe niste suporti de otel.

- continuarea in pagina urmatoare -

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK